מתכון
פיתה שום מטופו
מצרכים
- חבילת טופו ליב במרקם קשה 300 גרם
- שלושת רבעי כוס קמח כוסמין
- שלושת רבעי כוס חלב סויה
- חצי כפית מלח
- כפית אבקת אפיה
- שמן זית לטיגון
- רבע כוס שמן זית
- שן שום כתושה
- עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן הכנה
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל חומרי הגלם במעבד מזון עד קבלת תערובת במרקם חומוס.
- הוסיפו עוד נוזלים במידת הצורך.
- משמנים מחבת בשמן זית
- לוקחים רבע כוס מהבלילה, מניחים על מחבת ומפזרים באמצעות לקקן סיליקון. רצוי על אש נמוכה.
- מחכים מספר דקות, הופכים, ומטגנים גם מהצד השני עד הזהבה.
- מכינים תערובת של שמן זית שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה ומפזרים על הפיתות
אתר זה עושה שימוש בקבצי "עוגיות" כדי ללמוד ולשפר את חווית הגלישה שלך. אישור ההודעה מהווה את הסכמתך.