הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg
  • פרווה
  • דומדמניות שחורות אורגניות מוקפאות
  • חלבי
מתכון

עוגיות שוקולד צ’יפס עם דומדמניות שחורות אורגניות מוקפאות.


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

45 דקות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

15 דקות

מצרכים

  • לרוטב הדומדמניות
  • 1 קופסת דומדמניות אורגניות מוקפאות של ליב.
  • 1/4 כוס סוכר.
  • 2 כפות מיץ לימון.
  • לעוגיות:
  • 220 גרם חמאה/ שמן קוקוס.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 2 ביצים.
  • 3 כוסות קמח.
  • 1 כפית מלח.
  • 1/2 כפית סודה לשתיה.
  • 2/3 כוס רוטב הדומדמניות שלנו.
  • שוקולד צ'יפס לבן

אופן הכנה

ראשית נכין את הרוטב דומדמניות. נערבב בסיר קטן על אש בינונית את כל הרכיבים ונערבב עם כף עץ בלבד.
אחרי איחוד החומרים והצמצום, נעביר לכלי עמיד בטמפרטורה ונעביר למקרר לצינון מלא.
נערבל בקערה את היבשים: הקמח, הסודה לשתייה, והמלח.
בקערת המיקסר נערבב את החמאה הקרה והסוכר לקרם אחיד ואז נוסיף את הביצים אחת אחת ואת הוניל ונקציף לאיחוד.
נוסיף את החומרים היבשים ונערבב רק עד להטמעה.
מוסיפים לתערובת כמחצית ממיקס הדומדמניות ומערבבים קלות (חשוב שהדומדמניות לא ישתלטו על כל הבלילה).
מקררים את הכל במשך 45 דקות במקרר וממשיכים לאפייה.
מניחים על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה את העוגיות על ידי כף גלידה (ומקפידים על הרווחים).
במידה וחסר דומדמניות- ניתן להוסיף עם כפית לכל עוגיה בנפרד.
אופים על 180 מעלות למשך 13-15 דקות ומצננים.