הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • טבעוני
  • פולי סויה אורגנים קלופים מוקפאים
  • אדממה אורגני מוקפא
מתכון

סלט וואקמה מלפפונים ואדממה


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • לסלט:
  • 100 גר׳ אטריות שעועית
  • חופן אצות וואקמה
  • 2 מלפפונים פרוסים דק (אפשר בעזרת מנדולינה)
  • 150 גר׳ פולי סויה אורגניים
  • לרוטב:
  • 5 כפות חומץ אורז
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 2 כפוץ מירין
  • קורט סוכר
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף שומשום קלוי

אופן הכנה

מבשלים אטריות שעועית 4-3 דקות במים רותחים (ללא מלח או תבלינים), מסננים ושוטפים במים קרים.‎‏
משרים אצות ווקאמה במים כ- 10 דקות עד שהן מתרככות וסוחטים.
שמים בקערה את המלפפונים, האצות, אטריות השעועית והאדממה.
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת ויוצקים על הסלט.
מפזרים שומשום קלוי לקישוט.