הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

טופו טבעי, שמן זית

  • פרווה
  • טבעוני
מתכון

מרק עדשים אדומות וטופו


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

10 דקות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

30 דקות

מצרכים

  • 1 כפית שמן זית אורגני של ליב
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום של ליב
  • מלח, פלפל, פפריקה אדומה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית ג׳ינג׳ר טחון או חתיכה קטנה טרייה של ג’ינג’ר
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 1/2 בטטה
  • 1/2 קוביה טופו טבעי של ליב
  • 2 כוסות מים

אופן הכנה

להשרות את העדשים במים לשעה ולאחר מכן לסנן את המים.
במקביל, לחתוך בצל לריבועים לאדות עם שמן זית אורגני של ליב ותבלינים עד לשקיפות.
לאחר מכן להוסיף את העדשים, חצי בטטה חתוכה לריבועים וחצי קוביית טופו חתוכה לריבועים.
להוסיף את המים עד לכיסוי מלא.
לבשל על אש גבוהה עד ריכוך מלא של כל הרכיבים.
לטחון עם סטיק- עד למרקם אחיד.
אפשרות נוספת, לבשל את המרק בנינג’ה (כ- 30 דקות על אופציית המרק).