הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

טופו רך, שמן זית

  • טופו טבעי
  • טופו אורגני
  • פרווה
  • טבעוני
מתכון

מקושקשת טופו


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

15 דקות

מצרכים

  • 1 חבילת טופו במרקם רך של ליב
  • 2 עגבניות בינוניות
  • 12 עגבניות שרי חתוכות קטן
  • 1 אבוקדו גדול בינוני בשל
  • 1 בצל ירוק
  • ½ כפית כורכום או לפי הטעם
  • ½ 1 כפית אבקת שום
  • שמן זית אורגני של ליב
  • מלח ופלפל

אופן הכנה

בקערה מפוררים את הטופו דק דק עם מזלג, מגררים 2 עגבניות בפומפיה על הטופו, מערבבים ומניחים בצד לספיגת הטעמים.
בינתיים בקערה נוספת מועכים את תוכן האבוקדו עם כורכום, מלח ופלפל ומוסיפים את עגבניות השרי הקצוצות.
במחבת מחממים 3 כפות שמן זית ושופכים פנימה את תערובת הטופו.
מערבבים מידי פעם. לאחר 10 דקות מוסיפים את האבוקדו והעגבניות והופכים במחבת עוד כמה דקות.
מכבים את האש, מוסיפים בצל ירוק קצוץ, מערבבים היטב ומעבירים מהמחבת לתוך קערת הגשה.