הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • סילאן טבעי בבקבוק לחיץ
  • טחינה אורגנית משומשום מלא
מתכון

גרנולה קראנצ’ית HOMEMADE


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 3 כוסות קוואקר
  • 1 כוס מבחר אגוזים ע"פ טעמכם (שקדים, קשיו, פיסטוק, אגוזי מלך, אגוזי לוז)
  • 1/3 כוס גרעיני חמנייה
  • 1/3 כוס גרעיני דלעת
  • 3 כפות קוקוס
  • 3 כפות צ׳יה
  • 3 כפות שומשום
  • 3/4 כוס סילאן
  • 1/2 כוס טחינה גולמית

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 150 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית.
מערבבים את כל המרכיבים היבשים של הגרנולה למעט הצימוקים.
מערבבים את המרכיבים הרטובים.
מאחדים בין המרכיבים היבשים לרטובים ומערבבים היטב. מפזרים את התערובת על נייר האפייה בשכבה אחידה. אופים כ 30 דקות עד להזהבה. מערבבים מידי פעם.
מקררים היטב. שומרים בצנצנת אטומה.