הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

פטל אדום אורגני מוקפא, ביצים אורגניות

  • חלבי
  • פטל אדום אורגני מוקפא
מתכון

גלידת פטל אדום אורגני


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 6 כוסות פטל אדום אורגני מוקפא של ליב
  • 8 חלמונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה

מרסקים גס את הפטל במעבד מזון. מוציאים כשליש מהכמות ואת השאר טוחנים עד לקבלת מחית אחידה.
מקציפים את החלמונים והסוכר.
מחממים את החלב והשמנת עד לסף רתיחה.
יוצקים בהדרגה את החלב והשמנת לתערובת החלמונים והסוכר.
מצננים ולאחר מכן מוסיפים את רסק הפטל (1/3) ואת המחית שהתקבלה (2/3) לתערובת.
מכניסים את התערבות למקפיא. לאחר כחצי שעה מוציאים ומערבבים על מנת למנוע היווצרות גושי קרח. יש להחזיר למקפיא ולחזור על הפעולה במידת הצורך.
מעבירים את התערובת לצלוחיות אישיות. מקפיאים ומגישים.