הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

פירות אורגניים מוקפאים (אננס/תות/פטל/פירות יער)

  • תות שדה אורגני מוקפא
  • דובדבן חמוץ אורגני מוקפא
  • פטל אדום אורגני מוקפא
  • מיקס פירות יער אורגני מוקפא
  • חלבי
מתכון

גלידוניות ביס משודרגות עם פירות אורגניים מוקפאים.


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • למילוי
  • 300 גרם פרי אורגני מוקפא של ליב (אננס / תות / פטל / פירות יער).
  • 150 גרם יוגורט יווני.
  • 150 גרם גבינה רכה (גבינה לבנה או גבינת שמנת).
  • אבקת סוכר.

אופן הכנה

הכנת המילוי:
טוחנים בבלנדר את הפירות יחד עם מוצרי החלב.
מוסיפים אבקת סוכר לפי הטעם.מחלצים מהתבניות ושומרים במקפיא עד גמר הכנת הציפוי

מעבירים לתבניות שקעים מסיליקון ומקפיאים
הכנת הציפוי:
ממיסים 200 גרם שוקולד וקוצצים קטן את 100 הגרם הנותרים
מכניסים את השוקולד הקצוץ לשוקולד המומס החם ומערבבים עד המסת על פתיתי השוקולד.
ממיסים את חמאת הקקאו, מוסיפים את חמאת הקקאו ומערבבים עד איחוד
טובלים את המילוי הקפוא בתוך מסת השוקולד, נותנים לעודפי השוקולד לטפטף ומניחים על נייר אפיה עד התייצבות (כחצי דקה). ממשיכים עם כל שאר המילוי.
יש לשמור במקפיא עד השימוש. רצוי להוציא מהמקפיא כ-5 דקות לפני האכילה.
ניתן להכניס קיסם למילוי בזמן ההקפאה ולהשתמש בקיסם כדי לטבול במסת השוקולד.