הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

טופו אורגני, טופו טבעי, ממרח לימון כבוש

  • פרווה
  • טבעוני
  • טופו טבעי
  • טופו אורגני
מתכון

באנים טופו


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

שעתיים
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • באנים:
  • 350 גרם קמח לבן
  • 120 מ"ל חלב סויה
  • 100 מ"ל מים
  • 30 מ"ל שמן צמחי
  • 20 גרם סוכר
  • 5 גרם שמרים יבשים
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 5 גרם מלח
  • למילוי
  • חבילת טופו של ליב
  • 3 כפות טריאקי
  • 3 כפות סויה
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • 1/2 כפית סוכר חום
  • עלי כוסברה מופרדים
  • טבעות צ'ילי אדום
  • גזר חתוך לג'וליאנים קצרים
  • ממרח לימון כבוש ליב
  • פטריות שימג'י

אופן הכנה

הוראות הכנה באנים: להכניס את כל המצרכים יחד למיקסר עם וו לישה על מהירות נמוכה למשך 10 דקות.
להוציא את הבצק לקערה משומנת קלות ולהתפיח שעה.
לחלק לכדורים במשקל 40-50 גרם ולהתפיח כל כדור על ריבוע נייר אפייה, להתפיח את הכדורים עוד 30 דקות.
לחמם סיר עם מים וסטימר מעל, נחכה לבעבוע של המים, לא חזק מדי.להתחיל לאדות את הלחמניות, כל פעם 3 בסטימר שלא ידבקו למשך 12-14 דקות.
הוראות הכנה: לחתוך את הטופו לקוביות ולהשרות אותם ברוטב,במחבת רחבה נצרוב את הטופו יחד עם הרוטב.
נפתח את הבאנים, נמרח ממרח לימון כבוש, ונניח את הטופו עם הפטריות והירוקים.
ניתן להוסיף צ’ילי אדום, ובוטנים גרוסים להשלמת הביס.