טופו ליב בטעם טבעי הוא טופו בעל מרקם קשה המתאים לבישול, הקפצה, טיגון ואפייה. עשיר באופן טבעי בחלבון: מכיל בין 40-48 גרם חלבון ביחידה (כ 16 גר' חלבון ב - 100 גר' מזון).
מיצוי מפולי סויה ללא הנדסה גנטית [מים, פולי סויה (30% לפחות)], מגביר חוזק [קלציום כלוריד].
לשמור בקירור. לאחר הפתיחה, לאחסן בכלי בו הטופו מכוסה במים. מומלץ להחליף את המים מדי יום. לצרוך עד 5 ימים מהפתיחה.
מידע אלרגני מכיל סויה.
| סימון תזונתי | ב־100 גרם מוצר |
|---|---|
| אנרגיה (קלוריות) | 151 |
| סך השומנים (גרם) מתוכם: | 8 |
| חומצות שומן רוויות (גרם) | 1.2 |
| חומצות שומן טראנס (גרם) | פחות מ - 0.5 |
| כולסטרול (מ"ג) | 0 |
| נתרן (מ"ג) | 9 |
| סך הפחמימות (גרם) מתוכן: | 2.3 |
| סוכרים (גרם) | 0 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 3 |
| חלבונים (גרם) | 16 |
| סידן (מ"ג) | 250 |
כשר פרווה בהשגחת בד"צ הרב אברהם רובין.