כבר שנים ארוכות שיש לטופו שם של מזון טבעוני שאינו מעובד, בעל ערך חלבוני גבוה, ובמשך שנים רבות נתפס כ"שריף" הקהילה הטבעונית. יאמר לזכותו שעם השנים הוא השיל מעצמו את ייעודו הטבעוני, (למרות שלא השתנה דבר בהרכבו), וכיום הפך לפופולרי ונמצא במקרר של קהל צרכנים לא מבוטל. בין אם מאידיאולוגיה טבעונית, התאהבות בחומר הגלם, או הרצון להרחיב את מנעד האפשרויות, אין ספק שהטופו כבש את הצרכן הישראלי. לליב 3 סוגי טופו: טבעי, אורגני ורך, והוא מגיע בקוביות של 300 גרם אבל גם באריזת חיסכון ייחודית של 500 גרם השומרת על טריות המוצר. קראו גם - מתכוני טופו | המזווה של ליב