שום – הרבה יותר ממה שחשבתם
אצל רבים מאיתנו, השום נתפס כתבלין בריא שמוסיף טעם לאוכל, אך האמת היא שלשום יש לא מעט יתרונות תזונתיים רבים אשר הופכים אותו למרכיב חיוני בתזונה מאוזנת.

למה לשלב שום בתזונה?
- בריאות – מחקרים רבים מראים כי רכיביו הפעילים של השום, כמו אליצין, חומצות אמינו, ויטמין C, אשלגן, מגנזיום ועוד, מסייעים בפעילויות רבות בגופנו, אחד מהם הוא חיזוק מערכת החיסון ככלל, סילוק טפילי מעיים, שיפור תפקוד הקיבה, הפחתת רמות כולסטרול, טיפול בהצטננויות ושיעול, ואף במניעת דלקות ומחלות נוספות.
- טעם – אומרים שהעולם מתחלק לשניים – אלו שאוהבים שום ואלו שפחות. אנו סבורים שהכל עניין של מידה ושילוב נכון.
השום משדרג כמעט כל תבשיל, מרק, מאפה וממרח. ניתן להשתמש בו בשלמותו, בפרוסות או כתוש.
מדוע לבחור בשום אורגני?
שום אורגני, כצמח הגדל באדמה, מושפע מאוד מסביבת הגידול שלו אשר משפיעה באופן ישיר על טיבו ואיכותו.
גידול אורגני של שום מבטיח:
- אדמה עשירה, המספקת את התנאים האופטימליים לצמיחת השום
- היעדר חומרים סינתטיים ודשנים כימיים
- גידול ללא שימוש בחומרי הדברה מזיקים
- תרומה לשמירה על בריאות הקרקע והסביבה
היתרונות של שום קפוא
השום הישראלי הטרי נהדר, אך זמינותו מוגבלת בהתאם לעונתו. שום קפוא הינו הפתרון המושלם עבור אלו הצורכים שום טרי:
- זמינות לאורך כל השנה
- שמירה על טריות וערכים תזונתיים
- נוחות בשימוש – מקולף ומוכן לשימוש
שום אורגני קפוא של ליב נקטף, מקולף ומוקפא מיד, ללא תהליכי עיבוד נוספים השומרים על תכונותיו הטבעיות והבריאותיות.
קראו עוד על שיני שום שלמות וקלופות
לסיכום, שילוב שום אורגני קפוא בתפריט היומי שלכם מאפשר ליהנות מכל היתרונות הבריאותיים והקולינריים שלו, בנוחות מרבית ולאורך כל השנה.
זו דרך פשוטה להעשיר את התזונה שלכם ולהוסיף טעם עשיר למנות האהובות עליכם.
קראו מתכון פיתות שום בגריל