הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • עוגה
  • קראמבל
  • דובדבן חמוץ אורגני מוקפא
  • פטל אדום אורגני מוקפא
  • פטל שחור אורגני מוקפא
מתכון

קראמבל דובדבנים חמוצים ופטל


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

10 דקות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 4 קופסאות פרי שאוהבים (בתמונה פטל ודובדבנים חמוצים)
  • 1 כף סוכר
  • לקראמבל:
  • 100 גרם קמח
  • 50 גרם חמאה / או תחליף חמאה
  • 50 גרם סוכר

אופן הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מפשירים את הפירות ומסננים את הנוזלים.
מערבבים את הפרי עם כף סוכר.
משמנים בחמאה 4 כלים אישיים
ומניחים בתוכם את הפירות.
מניחים בקערה את מרכיבי הקראמבל ולשים אותם בעזרת קצות האצבעות עד לקבלת מרקם פירורי.
אופים מעט את פרורי הקראמבל (כדי לייבש ולהשחים אותם)
על תבנית מרופדת בנייר אפייה כ-15 דקות על חום של 180 מעלות,
מפזרים את הקראמבל מעל הפירות ומכניסים לתנור.
אופים-30-40 דקות עד שהמאפה מזהיב.
מגישים עם כדור גלידת וניל.