הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

פירות יער אורגניים מוקפאים, ביצים אורגניות

  • חלבי
  • ביצים אורגניות
  • דובדבן חמוץ אורגני מוקפא
  • מיקס פירות יער אורגני מוקפא
  • תות אדום אורגני מוקפא
מתכון

פבלובה


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

8

מצרכים

  • למרנג- 100 גרם חלבון ביצה.
  • 200 גרם סוכר.
  • טיפת מיץ לימון.
  • לרוטב קולי פירות יער
  • 300 גרם פירות יער אורגנים מוקפאים של ליב.
  • 300 גרם סוכר.
  • לגאנש המוקצף
  • 150 גרם שוקולד לבן.
  • 100 גרם שמנת להקצפה.
  • לקרם גבינה
  • 150 גרם קרם פרש.
  • 150 גרם שמנת להקצפה.
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל.

אופן הכנה

מרנג: מקציפים עם בלון הקצפה בקערת מיקסר נקיה ויבשה במהירות נמוכה חלבון ביצה וטיפת מיץ לימון כדקה.
מגבירים מעט מהירות עד קבלת קצף ראשוני (נראה כמו קצף גילוח)
מגבירים מהירות ומוסיפים את הסוכר לאט ובהדרגה וממשיכים להקציף עד קבלת קצף יציב מאוד
מעבירים בעזרת לקקן לתבנית אפיה עם נייד פרגמנט ומעצבים את הצורה הרצויה
מצננים ושומרים בקופסא אטומה לשמירה בפני לחות.
רוטב קולי: מבשלים את פירות היער עם הסוכר כ-5 דקות
ומצננים.
גנאש: מרתיחים את השמנת להקצפה ושופכים על השוקולד המומס ומערבבים עד איחוד.
מקררים מספר שעות.
מכניסים למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים עד קבלת מרקם של יוגורט סמיך
מעבירים לשקית זילוף ושומרים כשעה במקרר
קרם גבינה: מקציפים את שלושת המרכיבים עד קבלת קרם יציב ומעבירים למקרר.
בנייה:
בכלי הגשה מניחים את המרנג, ממלאים את חציו בגנאש מוקצף.
מניחים מעל את קרם הגבינה ומפזרים פירות יער יחד עם הרוטב.