הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • שיני שום אורגני שלמות קלופות ומוקפאות
  • טופו טבעי
  • טופו אורגני
מתכון

תבשיל טופו אסייתי באננס ומנגו


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 קופסת טופו – מסונן מנוזלים
  • 2 בצלים לבנים, קלופים
  • 2-3 שיני שום קלופות ופרוסות
  • 1/2 צ‘ילי אדום טרי חתוך דק
  • 1/4 אננס טרי פרוס לקוביות
  • מנגו טרי פרוס לקוביות
  • 1/2 כוס בוטנים קלופים
  • 4 כפות רוטב צ‘ילי מתוק
  • כף שמן שומשום
  • מעט מלח לפי הטעם
  • עלי כוסברה – להגשה

אופן הכנה

חותכים את הבצלים והטופו לקוביות בגודל 1 ס“מ.‎
פורסים את השום לפרוסות וקוצצים דק את הצ‘ילי.‎
1/2 מחממים שמן ומטגנים את הבצלים והטופו עד שהטופו מזהיב
רצוי על אש נמוכה.‎
חותכים את האננס לקוביות, מוסיפים את השום, הבוטנים,
הצ‘ילי, קוביות האננס וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב, במשך 10
דקות נוספות או עד שהאננס מקבל גם הוא צריבה עדינה.‎
מוסיפים רוטב צ‘ילי, שמן שומשום, מעט מלח ומבשלים הכל
ביחד עד שהרוטב מצטמצם. לקאת סוף הבישול מוסיפים את
המנגו ל3-4- דקות.‎
מגישים עם אורז וכוסברה קצוצה מעל.