מתכון
רביולי סלק
מצרכים
- 1 סלק מבושל
- ממרח קשיו בסגנון גבינת שמנת
- מלח
- שן שום כתושה
- לקישוט
- חופן פיסטוק קצוץ
- עירית
- שמן זית לזילוף מעל
אופן הכנה
פורסים את הסלק לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה.
מערבבים את ממרח הקשיו בסגנון גבינת שמנת עם מלח (לפי הטעם) ושן שום קצוצה.
1/2 מניחים במרכז כל פרוסת סלק, כפית מתערובת המילוי ומקפלים את פרוסת הסלק ל-2
מסדרים סהרוני הסלק על צלחת הגשה, מפזרים פיסטוקים קצוצים ועירית.
מזלפים מעט שמן זית על כל סהרון.