לטופו:
1 חבילת טופו אורגני חתוך לקוביות
3 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
מערבבים את הטופו והתיבול וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד השחמה וקבלת מרקם קריספי
למרק והגשה:
2 כפות שמן
1 בצל לבן פרוס לאורכו
1 גזר בינוני חצוי ופרוס
2 גבעולי סלרי פרוסים באלכסון
1 כפית מחית שום
חופן פטריות שיטקה מושרות במים קרים
2 כפיות מחית מיסו בהירה
1/2 חבילת נודלס מבושלת ע״פ הוראות יצרן
1 יח׳ בוק-צ׳וי מפורק לעלים וחלוט במים רותחים
חופן אצות וואקמה מושרות במים קרים
1/2 חבילת נבטי שעועית
2 גבעולי בצל ירוק פרוסים באלכסון
1/2 חבילת מיקרו כוסברה
1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק
אופן ההכנה:
בסיר על חום בינוני מחממים שמן ומוסיפים את הבצל, גזר וסלרי ומאדים קלות
מוסיפים את השום ומערבבים
מוסיפים את נוזלי הפטריות, מים כדי כיסוי ואת המחית מיסו
מבשלים על חום נמוך עד ריכוך מלא של הירקות
להגשה:
מורידים את רגלי פוטריות השיטקה המושרות ופורסים את הפטריה דק
בכלי הגשה למרק מסדרים את הפטריות, אטריות, אצות, נבטים, בצל ירוק וצ׳ילי אדום.
מוסיפים את הטופו ומירקות בישול המרק ומוסיפים מנוזל המרק