הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

טופו אורגני

  • פרווה
  • טבעוני
  • טופו טבעי
  • טופו אורגני
מתכון

קלצונה איטלקי במילוי טופו ותרד


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

שעה
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

20 דקות

מצרכים

  • הרכיבים לבצק:
  • 200 גרם קמח לבן
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • ½ כפית מלח
  • 140 מ"ל מים
  • למילוי:
  • חבילת טופו אורגני של ליב
  • 200 גרם תרד מבושל
  • 3 כפות שמן
  • 4 כפות בצל קצוץ
  • 1 כפית כמון טחון
  • 3 כפות ממרח שקדים
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנה

הבצק: מניחים את מרכיבי הבצק בקערה ולשים במשך כ 8-10 דקות עד לקבלת בצק חלק.
מכסים ומניחים במקום חמים להתפחה למשך כשעה.
המילוי: מטגנים במחבת בצל עד להזהבה. מוסיפים כמון וטופו ומטגנים כ 5 דקות. מוסיפים את התרד ומבשלים הכל יחד 3 דקות. מסירים מהאש עד להתקררות המילוי.
מוסיפים את ממרח השקדים והמלח ומערבבים היטב.
מחלקים את הבצק ל 6 כדורים. על משטח משומן מעט, מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 2-3 מ”מ.
מניחים מעל 3 כפות גדושות של מילוי וסוגרים את הבצק לצורת חצי עיגול. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית משומנת.
אופים את הקלצונה בתנור מחומם מראש ל 180 מעלות במשך 20 דקות או עד שהם משחימים.