הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

טופו רך, שעועית ירוקה אורגנית מוקפאת,

  • פרווה
  • טופו טבעי
  • טופו אורגני
מתכון

קוביות טופו ברוטב קארי אדום עם ירוקים ובוטנים


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 2 כפות קארי אדום
  • 1 כף סויה
  • 1 כף רוטב דגים
  • 250 מ”ל קרם קוקוס
  • 3 עלי כפיר ליים
  • 1 כוס שעועית ירוקה
  • 1 חבילת טופו טבעי רך
  • 1/2 כוס אפונה ירוקה
  • כמה גבעולי בצל ירוק חתוכים למקטעים
  • 2 שיני שום
  • מעט ג’ינג’ר מגורד
  • 1/4 כוס בוטנים חצויים
  • כף (1/4 עיגול) סוכר דקלים/ סוכר חום
  • חופן כוסברה

אופן הכנה

נוציא את הטופו מהאריזה ונספוג אותו היטב מנוזליו בעזרת נייר סופג.
נחתוך את הטופו לקוביות ונפזר מעל קורנפלור שיצפה את הקוביות.
נחמם מחבת עם כף שמן קנולה ונטגן את קוביות הטופו עד שיזהיבו מעט. נוציא את הטופו מהטיגון ונשמור בצד
נגרד את השום והגינג’ר,נחמם מחבת עם שמן קנולה ונטגן קלות את השום והג’ינג’ר
נוסיף את מחית הקארי ונערבב היטב.
נוסיף את קרם הקוקוס, סוכר דקלים קצוץ ואת עלי כפיר הליים ונערבב היטב.
כאשר קיבלנו רוטב אחיד נוסיף את השעועית, האפונה והבצל הירוק.
נוסיף לרוטב את הסויה והרוטב דגים ונערבב.
נוציא את עלי הכפיר ליים. נוסיף את חצאי הבוטנים ואת קוביות הטופו.
נערבב בעדינות עד להיספגות הרוטב בקוביות הטופו ונגיש מיד על אורז לבן,
נפזר מעל הכל כוסברה קצוצה ובוטנים גרוסים.