מתכון
פשטידת קישואים טופו ופטריות
מצרכים
- 200 גרם טופו טבעי / אורגני של ליב
- חופן קשיו מושרה במים חמים
- 1 קופסת גבינת קשיו בטעם שמנת של ליב
- 3 קישואים גדולים, נקיים עם קצוות חתוכים
- סלסלת פטריות חתוכך לפרוסות
- 1 כף שמן זית
- תבלינים : מלח עשבים, פלפל שחור, אבקת שום
- חופן גדול של ירוקים קצוצים (בצל ירוק, פטרוזיליה, בזיליקום וכו׳)
- כף פירורי לחם
- 2 כפות שיבולת שועל
אופן הכנה
לרפד תבנית בנייר אפייה.לחמם תנור ל 190 מעלות.
לטחון את הקשיו עם כפית מים למשחה, להוסיף את הטופו, ואת ממרח הקשיו בטעם שמנת ולערבב היטב.
מגררים את הקישואים. מוסיפים את הירוקים הקצוצים ומערבבים היטב.
מטגנים את הפטריות קלות (עד שמזהיבים טיפה).
מאחדים בין הקישואים והירוקים לבין תערובת הקשיו, מוסיפים את הפטריות, את שיבולת השועל ופרורי הלחם.
מעבירים את הבלילה לתבנית. אופים כשעה בטמפ׳ של 180 מעלות. (אם אתם צמחונים, אפשר להוסיף 2 ביצים לפשטידה יציבה יותר).