מתכון
פנקוטה מנגו
כמות
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
5 שעות
מצרכים
- 500 גר' מנגו מוקפא אורגני מופשר
- ½ כוס חלב
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 4 כפיות ג'לטין או אגר אגר
- ¼ כוס סוכר
אופן הכנה
מרסקים את המנגו בבלנדר.
ממיסים את הג’לטין בחלב.
מערבבים את השמנת והסוכר על אש נמוכה עד המסה מלאה של הסוכר.
מאחדים בין תערובת החלב והשמנת ומוסיפים את המנגו הטחון.
שמים את התערובת בכלי הגשה ומצננים במקרר במשך 5 שעות לפחות.