מתכון
פיתה שום מטופו
מצרכים
- חבילת טופו ליב במרקם קשה 300 גרם
- שלושת רבעי כוס קמח כוסמין
- שלושת רבעי כוס חלב סויה
- חצי כפית מלח
- כפית אבקת אפיה
- שמן זית לטיגון
- רבע כוס שמן זית
- שן שום כתושה
- עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן הכנה
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל חומרי הגלם במעבד מזון עד קבלת תערובת במרקם חומוס.
- הוסיפו עוד נוזלים במידת הצורך.
- משמנים מחבת בשמן זית
- לוקחים רבע כוס מהבלילה, מניחים על מחבת ומפזרים באמצעות לקקן סיליקון. רצוי על אש נמוכה.
- מחכים מספר דקות, הופכים, ומטגנים גם מהצד השני עד הזהבה.
- מכינים תערובת של שמן זית שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה ומפזרים על הפיתות
אתר זה עושה שימוש בקבצי "עוגיות" כדי ללמוד ולשפר את חווית הגלישה שלך. אישור ההודעה מהווה את הסכמתך.כןלאמדיניות הפרטיות