הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

  • עוגה
  • רסק תפוחים טבעי
  • פרווה
מתכון

עוגת תפוחים


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

1 שעה

מצרכים

  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½1 כוס סוכר
  • ½1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¼ כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס רסק תפוחי עץ ליב
  • ניתן להוסיף כוס צימוקים או שבבי שקדים

אופן הכנה

יש לערבב את השמן, הסוכר והביצים עד קבלת קצף בהיר.
להוסיף ולערבב את הסודה לשתייה עם רסק התפוחים עד קבלת בלילה אחידה.
להוסיף את הקמח, המלח, אבקת האפייה ותמצית הוניל ולערבב עד שהתערובת חלקה ואין בה גושים.
יש לאפות בחום בינוני, 175 מעלות כשעה עד להזהבת העוגה.