מתכון
עוגיות אננס ושיבולת שועל
כמות
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
15 דקות
מצרכים
- ½ כוס שמן קוקוס מומס
- ½ כוס סוכר לבן
- ½ כוס סוכר חום
- 1 ביצה אורגנית ליב
- 1 חבילת אננס קפוא
- 1 ½ כוסות שיבולת שועל
- ½ כפית קינמון טחון
- קורט מלח
- קורט אגוז מוסקט טחון
אופן הכנה
מערבבים יחדיו את השמן, הסוכרים והביצה. קוצצים את האננס דק ומוסיפים לתערובת.
מערבבים את כל שאר המצרכים היבשים בקערה ומוסיפים לבלילה.
בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה, מניחים כף מהבלילה במרחק זה מזה ואופים בתנור שחומם מראש לאמפרטורה של 185 מעלות, למשך כ 15 דקות עד להזהבת קצוות העוגיות.
מצננים כ 10 דקות ומעבירים לרשת לקירור מלא.