הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

ביצים אורגניות

  • פרווה
  • ביצים אורגניות
מתכון

עוגיות אננס ושיבולת שועל


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

10 דקות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

15 דקות

מצרכים

  • ½ כוס שמן קוקוס מומס
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר חום
  • 1 ביצה אורגנית ליב
  • 1 חבילת אננס קפוא
  • 1 ½ כוסות שיבולת שועל
  • ½ כפית קינמון טחון
  • קורט מלח
  • קורט אגוז מוסקט טחון

אופן הכנה

מערבבים יחדיו את השמן, הסוכרים והביצה. קוצצים את האננס דק ומוסיפים לתערובת.
מערבבים את כל שאר המצרכים היבשים בקערה ומוסיפים לבלילה.
בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה, מניחים כף מהבלילה במרחק זה מזה ואופים בתנור שחומם מראש לאמפרטורה של 185 מעלות, למשך כ 15 דקות עד להזהבת קצוות העוגיות.
מצננים כ 10 דקות ומעבירים לרשת לקירור מלא.