מתכון
סלט יווני
כמות
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
מצרכים
- 1 כוס קינואה מבושלת
- ½ 1 כוס עדשים מובשלות
- 50-70 גרם גבינה טבעונית בסגנון פטה של ליב
- חופן עגבניות שרי
- 2 מלפפונים קשים
- 1 פלפל אדום
- ½ בצל סגול
- חופן זיתי קלמטה מגורענים
- מיץ מחצי לימון
- 2 כפות שמן זית אורגני של ליב
- 1 כפית אורגנו. מלח, פלפל- לפי הטעם
אופן הכנה
שוטפים את הקינואה והעדשים ומבשלים לפי הוראות שעל השקית.
שוטפים וחותכים את הירקות, בגודל של ביס (לא קטן מדי!)
אחרי שהעדשים והקינואה התקררו, מערבבים כל המצרכים, ומתבלים. מתקנים תיבול לפי הטעם האישי.