מתכון
סלט טופו ואננס
כמות
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
מצרכים
- 150 גרם אננס
- 1 חבילת טופו חתוכה לקוביות של ליב
- מעט שמן צמחי
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות גדולות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
- חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים של ליב
- כוסברה קצוצה
- לרוטב
- 1/3 כוס חומץ תפוחים
- 1/3 כוס סוכר חום (אפשר גם לבן)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 שן שום כתושה
- 1 סמ׳ ג’ינג’ר קלוף ומגורד
אופן הכנה
מבשלים את כל חומרי הרוטב כמספר דקות לאחר הרתיחה עד שמסמיך.
במחבת עם מעט שמן מטגנים את קוביות הטופו להשחמה קלה ומוציאים לנייר סופג.
לקרר (לא במקרר) בטמפרטורת חדר.
מוסיפים מהרוטב ומקפיצים עד שהרוטב עוטף את כל חומרי הגלם.
* מומלץ להגיש עם אורז לבן
מגישים ומפזרים מעט כוסברה קצוצה.