הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

שמן זית, סילאן,פולי סויה אורגנים קלופים מוקפאים

  • פרווה
  • סילאן טבעי בבקבוק לחיץ
  • פולי סויה אורגנים קלופים מוקפאים
מתכון

סלט אסייתי עשיר בחלבון


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • כוס וחצי פולי סויה אורגנים קלופים של ליב.
  • 2 סלקים חתוכים בג'וליינים.
  • 3 גזרים חתוכים בג'וליינים.
  • תפוח עץ חתוך בג'וליינים.
  • 1 קולורבי חתוך בג'וליינים.
  • לרוטב:
  • שמן זית אורגני של ליב.
  • 4 כפות סילאן ליב.
  • 2 כפות חומץ בלסמי/ מיץ מחצי לימון.
  • 1 כפית חרדל דיז'ון.
  • 1/2 כפית שום כתוש.
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש.
  • לקישוט:שומשום לבן.

אופן הכנה

להפשיר את פולי הסויה (באופן טבעי או בקערה עם מעט מים ולמיקרו בפולסים של חצי דקה) עד שהפולים רכים ולא קפואים.
להכין את הרוטב בכלי קטן נפרד, לטעום ולתקן טעמים (יותר סילאן/ לימון).
לערבב הכל יחד, להגיש עם שומשום.