מתכון
סופגניות טבעוניות (סופגניות קוטג’)
מצרכים
- 250 גרם גביע קוטג' של ליב
- 3 ביצים
- ¼1 כוסות
- ¼1 כוסות קמח
- 2 כפות סוכר
- כפית סודה לשתייה
- כפית גרידת לימון
- ¼ כפית תמצית וניל
- לטיגון: שמן צמחי.
אופן הכנה
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות.
מערבבים ביחד את כל המצרכים.
יוצקים מהבלילה כדורים לתוך השמן הרותח, ומטגנים עד הזהבה מכל הכיוונים.
מוציאים לצלחת הגשה ומגישים עם אבקת סוכר.