הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

גבינה טבעונית בסגנון פטה,סילאן, שמן זית

  • פטה יוונית טבעונית
  • פרווה
  • טבעוני
מתכון

סלק ופטה טבעונית


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

4 שעות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

45 דקות

מצרכים

  • סלק אורגני מבושל
  • גבינת טבעונית בסגנון פטה של ליב
  • קפואים:
  • 4 כפות סילאן של ליב
  • 2 כפות שמן זית אורגני של ליב
  • 2 כפות סוכר חום
  • מלח, פלפל
  • 1 כף מיץ לימון

אופן הכנה

חותכים את הסלק לקוביות של 2:2.
מכינים את הרוטב בכלי עמוק ומכניסים את קוביות הסלק לתוך הרוטב.
חשוב שהרוטב יעטוף את כל הסלק, ולהשרות ל- 3-4 שעות.
לחמם תנור ל- 180 מעלות, להעביר את הסלקים למגש ולכסות בנייר כסף.
לבשל בתנור ל- 45 דקות מכוסה.
אחרי הכנה, כשהריח עוטף את הבית, להעביר לכלי ההגשה ולגרד מעל גבינה טבעונית בסגנון פטה.
אפשר להוסיף אורוגולה/ פיצוחים לקישוט