מתכון
נאגטס טופו בטמפורה
מצרכים
- 500 גרם טופו
- 125 גרם קמח כוסמין לבן
- 2 כפות עמילן תירס
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 240 מ"ל סודה
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
חותכים את הטופו לחתיכות בגודל של כ-2 ס”מ על 4 ס”מ.
מערבבים את הקמח, עמילן התירס, המלח ואבקת האפייה יחד בקערה.
מוסיפים בהדרגה את הסודה לחומרים היבשים, תוך ערבוב עדין.
היזהרו לא לערבב יתר על המידה, כי זה יכול להוביל לבלילה כבדה. זה בסדר אם יש כמה גושים.
מחממים את השמן לטיגון עמוק.
טובלים כל חתיכת טופו בבלילה כדי לצפות אותה לגמרי.
זורקים בזהירות את חתיכות הטופו המצופות לתוך השמן החם, ומקפידים לא להעמיס.
מטגנים עד שהם מזהיבים ופריכים, כ-3-4 דקות.