הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • ביצים אורגניות
  • מתכון לפסח
  • דובדבן חמוץ אורגני מוקפא
מתכון

מיני בפלובה עם דובדבנים חמוצים


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • מצרכים:
  • למרנג- 100 גרם חלבון ביצה.
  • 200 גרם סוכר.
  • טיפת מיץ לימון.
  • לרוטב קולי דובדבנים חמוצים
  • 300 גרם דובדבנים חמוצים אורגנים מוקפאים של ליב.
  • 300 גרם סוכר / סוכר קנים.
  • קרם פיסטוק

אופן הכנה

למרנג: מקציפים עם בלון הקצפה בקערת מיקסר נקיה ויבשה במהירות נמוכה חלבון ביצה וטיפת מיץ לימון כדקה.
מגבירים מעט מהירות עד קבלת קצף ראשוני (נראה כמו קצף גילוח).
מגבירים מהירות ומוסיפים את הסוכר לאט ובהדרגה וממשיכים להקציף עד קבלת קצף יציב מאוד.
מעבירים בעזרת לקקן לתבנית אפיה עם נייר פרגמנט ומעצבים בעיגולים לפבלובות אישיות.
מצננים ושומרים בקופסא אטומה לשמירה בפני לחות.
לרוטב: מבשלים את הדובדבנים עם הסוכר כ-5 דקות ומצננים.
בנייה:
בכלי הגשה מניחים את המרנגים, ממלאים את בקרם הפיסטוק.
מניחים מעל את רוטב הדובדבנים ומגישים.