הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

פטל אדום אורגני מוקפא, פטל שחור אורגני מוקפא,

  • פטל שחור אורגני מוקפא
  • חלבי
מתכון

מוס שוקולד לבן ופטל בצנצנות אישיות.


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • לקרם שוקולד לבן
  • 250 גרם גבינת שמנת.
  • 250 גרם שוקולד לבן.
  • 250 גרם שמנת מתוקה.
  • 2 כפית אינסטנט פודינג וניל.
  • לרוטב הפטל
  • 250 גרם פטל קפוא.
  • 250 גרם סוכר לבן.

אופן הכנה

אופן הכנת הרוטב: מבשלים יחד את הפירות והסוכר על אש נמוכה כחצי שעה או עד הסמכה. רצוי לא לערבב על מנת לא לשבור את הפרי.
ניתן לשים מעט מהנוזל על צלחת קפואה על מנת לבדוק את הסמיכות לאחר הקירור.
הכנת קרם שוקולד לבן:
מרתיחים את השמנת שופכים על השוקולד הלבן ומערבבים טוב עד המסה מלאה של השוקולד. מכניסים למקרר עד לקירור מלא.
מכניסים את מסת השוקולד למיקסר עם וו הקצפה מעבדים עד קבלת מסה חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים להקציף עד קבלת מסה אחידה.
מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל ומערבבים שוב.
מוסיפים מעט מנוזל רוטב הפטל ומערבבים קלות בתנועות קיפול על מנת לקבל פסים אדומים במסה.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזליפים לכוסות/ צנצנות.
מעטרים עם פירות הפטל והסירופ.