הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

מתכון

מאפינס ברוקולי וכרובית


quantity-ico.svg

כמות

12 יחידות
time-ico.svg

זמן הכנה

כשעה
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

35-40 דק'

מצרכים

  • תבנית 12 שקעים
  • 300 גרם ברוקולי מבושל, מופרד לפרחים
  • 300 גרם כרובית מבושלת מופרדת לפרחים
  • ¼ כוס טחינה אורגנית ליב
  • 250 גרם טופו (מגורר)
  • ½ כוס קמח כוסמין
  • 1 גביע ממרח קשיו בסגנון גבינת שמנת, ליב
  • 1 כפית שום אורגני כתוש מוקפא, ליב
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • מלח ופלפל על פי טעם
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית שום אורגני כתוש מוקפא, ליב
  • מעט שמן זית

אופן הכנה

לחמם תנור על 180 מעלות
בקערה לערבב קמח, גבינה, טחינה, טופו, אבקת אפייה, שום, מלח פלפל, להוסיף את הברוקולי והכרובית ולערבב עד שהם נטמעים בבלילה.

לשמן תבנית שקעים בשמן זית למלא את השקעים בתערובת הפשטידה לפזר מעל פרורי לחם שעורבבו עם שום גבישי לזלוף מעל שמן זית ולהכניס לתנור

לאפות כ 35-40 דקות עד שהמאפינס מתייצבים וזהובים