הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

  • רסק תפוחים טבעי
  • מתכון
  • פרווה
  • טבעוני
  • קינוח
מתכון

מאפה פילו תפוחים


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 1 כוס שמן זית
  • 1 תפוח אדום קלוף, ללא ליבה וחתוך לקוביות בינוניות
  • 1 תפוח ירוק קלוף, ללא ליבה וחתוך לקוביות בינוניות
  • 1 כף סוכר דמררה
  • 100 גרם רסק תפוחים
  • 1/2 כוס פקאן סיני קצוץ
  • 1/2 חבילת עלי פילו חתוכה ל-2

אופן הכנה

מחממים במחבת מעט שמן זית אורגני של ליב ומוסיפים את התפוחים והסוכר, מערבבים הכל יחד על אש נמוכה.
כשהתפוחים רכים אבל עדיין נגיסים, מורידים מהאש ומצננים טוב.
מוסיפים לתפוחים רסק תפוחים ופקאן סיני ומערבבים לאיחוד.
על משטח עבודה נקי מניחים 2 חצאי עלה פילו מורחים בשמן זית
בפאה הקצרה מניחים מהמילוי ומגלגלים כמו סיגר ומורחים מעל שמן זית. מכינים עד גמר המילוי.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד השחמה יפה.
מקשטים באבקת סוכר.