הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

  • ביצים אורגניות
מתכון

לחמניות בטעמים כשרות לפסח


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • רבע כוס שמן (100 מ"ל)
  • רבע כוס ממרח שאוהבים
  • 2 כוסות מים
  • כחצי כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף סוכר
  • ½ 2 כוסות קמח מצה
  • 6 ביצים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את השמן, הממרח, המים, המלח, הפלפל והסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. מורידים מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים עד לקבלת בצק (הבצק הקלאסי של לחמניות לפסח).
  3. מניחים לבצק להצטנן, ואז מוסיפים את הביצים, אחת אחת.
  4. יוצרים עיגולים בידיים רטובות, ומשרטטים בסכין צורת X על החלק העליון של כל לחמנייה.
  5. אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.