מתכונים | לחמניות בטעמים כשרות לפסח
מתכון
לחמניות בטעמים כשרות לפסח
מצרכים
- רבע כוס שמן (100 מ"ל)
- רבע כוס ממרח שאוהבים
- 2 כוסות מים
- כחצי כפית מלח
- פלפל שחור
- 1 כף סוכר
- ½ 2 כוסות קמח מצה
- 6 ביצים
אופן הכנה
- שמים בסיר את השמן, הממרח, המים, המלח, הפלפל והסוכר ומביאים לרתיחה.
- מורידים מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים עד לקבלת בצק (הבצק הקלאסי של לחמניות לפסח).
- מניחים לבצק להצטנן, ואז מוסיפים את הביצים, אחת אחת.
- יוצרים עיגולים בידיים רטובות, ומשרטטים בסכין צורת X על החלק העליון של כל לחמנייה.
- אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.
אתר זה עושה שימוש בקבצי "עוגיות" כדי ללמוד ולשפר את חווית הגלישה שלך. אישור ההודעה מהווה את הסכמתך.כןלאמדיניות הפרטיות