הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • ממרח עגבניות מיובשות
  • טפנד זיתים שחורים קלמטה
  • ממרח פלפלים קלויים
מתכון

לחם תלושותי


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • לחם גדול (או 2 לחמים קטנים)
  • ממרחים: שום / טפנד / פלפלים / עגבניות / פסטו
  • כל גבינה נמסה שאוהבים. רגילה או טבעונית
  • תוספות בין הפרוסות: עגבניה / פטריות / זיתים / ארטישוק רומנה

אופן הכנה

מחממים תנור ל200 מעלות (חום עליון)
פורסים אל הלחם לפרוסות, לא עד הסוף.‎
1/2 בין הפרוסות מורחים את הממרחים שלנו.‎
מניחים פרוסת גבינה ועגבניה
ומכניסים לצלייה בתנור.‎
מגישים חם עם עלי בזילקום.‎