מתכון
לביבות בטטה ותפוחי אדמה מוגשות עם רסק תפוחים אורגני של ליב
מצרכים
- תפוחי אדמה מקולפים.
- 1 בטטה מקולפת.
- 1 בצל בינוני.
- 2 ביצים (גודל L).
- 4 כפות קמח תופח.
- ½ כפית מלח.
- 1/4 כפית פלפל שחור.
- שמן לטיגון.
- להגשה: רסק תפוחים אורגני עם קינמון.
אופן הכנה
מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.
מחממים שמן במחבת עד לטמפ׳ 180 מעלות.
סוחטים בעזרת לחיצה עם כפות הידיים את הנוזלים, יוצרים לביבה ומכניסים אותה לטיגון בשמן חם.
מטגנים את הלביבות היטב משני הצדדים כ-2-3 דקות, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מגישים את הלביבות עם כפית רסק תפוחים אורגני עם קינמון.