הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • פרווה
  • טבעוני
  • טחינה גולמית אורגנית
  • טחינה אורגנית משומשום מלא
מתכון

כרובית בסומק וטחינה


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

10 דקות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

20 דקות

מצרכים

  • כרובית
  • שמן זית של ליב
  • סומק
  • מלח
  • פטרוזילה

אופן הכנה

קולים בתנור (180 מעלות), פרחי כרובית עם שמן זית, כף וחצי סומק ומלח.

כשהפרחים מזהיבים מוציאים אותם מהתנור ונותנים להם להצטנן קלות.

מכינים צלוחית טחינה על פי ההוראות שעל גב האריזה.

מוזגים את הטחינה על פרחי הכרובית

מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.