הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

  • טבעוני
  • קינוח
  • דומדמניות אדומות אורגניות מוקפאות
  • מתכונים
מתכון

טפיוקה אננס מנגו ודומדמניות אדומות


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

40 דקות
cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 1/3 כוס פניני טפיוקה
  • 1 פחית + 1 כוס חלב קוקוס
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 כפית מחית וניל
  • פירות קפואים אורגניים של ליב (ודומדמניות)
  • נענע לקישוט

אופן הכנה

משרים את גרגרי הטפיוקה בחלב הקוקוס בקלחת כ-30 דקות, עד שהגרגרים תופחים מעט. מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה על להבה נמוכה. מנמיכים את הלהבה לעוצמה החלשה ביותר וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם כ-15 דקות, עד שהתערובת מסמיכה ופניני הטפיוקה תפוחים ושקופים.
מוסיפים את מחית הווניל ומערבבים היטב. מוזגים לכוסות הגשה עד ל-3/4 מגובהן. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד להתייצבות.
מגישים קר עם תערובת נדיבה של פירות אורגניים של ליב (אננס, מנגו ודומדמניות) ועלה נענע לקישוט.