מתכון
טפיוקה אננס מנגו ודומדמניות אדומות
כמות
זמן הכנה
40 דקות
זמן בישול
מצרכים
- 1/3 כוס פניני טפיוקה
- 1 פחית + 1 כוס חלב קוקוס
- 1/3 כוס סוכר
- 1 כפית מחית וניל
- פירות קפואים אורגניים של ליב (ודומדמניות)
- נענע לקישוט
אופן הכנה
משרים את גרגרי הטפיוקה בחלב הקוקוס בקלחת כ-30 דקות, עד שהגרגרים תופחים מעט. מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה על להבה נמוכה. מנמיכים את הלהבה לעוצמה החלשה ביותר וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם כ-15 דקות, עד שהתערובת מסמיכה ופניני הטפיוקה תפוחים ושקופים.
מוסיפים את מחית הווניל ומערבבים היטב. מוזגים לכוסות הגשה עד ל-3/4 מגובהן. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד להתייצבות.
מגישים קר עם תערובת נדיבה של פירות אורגניים של ליב (אננס, מנגו ודומדמניות) ועלה נענע לקישוט.