מתכון
חריימה טופו טבעוני
מצרכים
- 1 חב׳ 500 גרם טופו בטעם טבעי / אורגני חתוך לפרוסות
- 3-4 כפות שמן זית לטיגון
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 2 עגבניות
- 1/4 כפית כורכום
- 1/4 כפית פפריקה חריפה
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 3 פלפלים שושקה (מתוקים) יבשים
- כ-20 שינים שום אורגנים, שלמים, קלופים מוקפאים, ליב
- 1/2 ליטר מים
- פטרוזיליה קצוצה
- תערובת של 1/4 כוס שמן זית עם 1/4 כפית כורכום, וכפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את רצועות הפלפל על אש גבוהה עד שהם משחירים קלות.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מניחים את פרוסות העגבניה ושיני השום, מוסיפים את השושקות, המלח ומכסים במים.
נותנים לרוטב להתבשל על אש נמוכה כ-45 דק׳.
- מוסיפים את תערובת השמן והתבלינים ומבשלים עוד כ-10 דק׳
- מכניסים לרוטב את נתחי הטופו ומבשלים 15 שעה עד שטעמי הרוטב נספגים בטופו.
- מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
אתר זה עושה שימוש בקבצי "עוגיות" כדי ללמוד ולשפר את חווית הגלישה שלך. אישור ההודעה מהווה את הסכמתך.כןלאמדיניות הפרטיות