הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

רסק תפוחים, שמן זית

  • פרווה
  • טבעוני
  • רסק תפוחים טבעי
מתכון

דייסת תפוחים


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • דייסת קוואקר. 1 כוס משקה שיבולת שועל אורגני.
  • 2.5 כפות שיבולת שועל.
  • 1 כפית סוכר.
  • לתפוחים:
  • 3 כפות רסק תפוחים.
  • מעט שמן זית.
  • 1 תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 1 כפית סוכר חום.

אופן הכנה

בסיר קטן על אש נמוכה מערבבים ומבשלים את החלב, סוכר ושיבולת שועל עד שמסמיך.
במחבת קטנה עם מעט שמן על אש בינונית מקפיצים את התפוחים עם הסוכר עד שמתרכך מעט.
מעבירים את הדייסה לצלחת הגשה, מוסיפים את רסק התפוחים והתפוחים המוקפצים.
ניתן להוסיף קינמון טחון או שוקולד מגורד מעל.