מתכון
בודהה בול עם סטייק טופו
מצרכים
- 1 חבילה טופו 300 גרם של ליב
- 1/2 כוס רוטב סויה
- 1 שן שום
- 2 כפות סילאן ליב
אופן הכנה
חורצים את קוביית הטופו לריבועים (שתי וערב) כמעט עד הסוף.
מכינים את המשרה לסטייק הטופו:
1/2 מערבבים את הסויה, שום, סילאן
ומכניסים את ׳סטייק׳ הטופו למשרה לחצי שעה.
צולים במחבת את נתח הטופו משני הצדדים.
מגישים בקערה עם תוספות שאוהבים:
אורז לבן, תירס, אדממה, קוביות חציל קלוי, ברוקולי.
בצל ירוק ומעט בוטנים.