הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

במתכון הזה משתמשים ב:

  • טופו טבעי
  • שום כתוש אורגני מוקפא
  • טופו אורגני
מתכון

באן פטריות מפורקות וטופו


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • 6 לחמניות באן
  • 1/3 קוביית טופו ליב
  • 300 גרם פטריות ירדן או מלך היער
  • 6 כפות רוטב ברביקיו מעושן
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • כף שטוחה סוכר חום
  • כפית שום כתוש ליב
  • 2 כפות רוטב סויה

אופן הכנה

מכינים את הבאני על פי הוראות היצרן
את הפטריות מפרקים בידיים לרצועות דקות.
מגררים את הטופו.
את הפטריות מפרקים בידיים לרצועות דקות.
מערבבים במחבת את הפטריות עם הסוכר החום, הפפריקה והשום, מוסיפים את רוטב הברביקיו והסויה, מקפיצים את הפטריות ברוטב עד שהמרקם שלהן רך.
ממלאים את הבאן עם מיקו כוסברה / כוסברה ובתערובת הטופו והפטריות.

במחבת מערבבים את הפפריקה, הסוכר והשום
מקפיצים את הפטריות ברוטב עד שהמרקם שלהן רך.
ממלאים את הבאן במיקרו כוסברה ובתערובת הפטריות והטופו.
מגישים מיד