מכינים את הבאני על פי הוראות היצרן
את הפטריות מפרקים בידיים לרצועות דקות.
מגררים את הטופו.
את הפטריות מפרקים בידיים לרצועות דקות.
מערבבים במחבת את הפטריות עם הסוכר החום, הפפריקה והשום, מוסיפים את רוטב הברביקיו והסויה, מקפיצים את הפטריות ברוטב עד שהמרקם שלהן רך.
ממלאים את הבאן עם מיקו כוסברה / כוסברה ובתערובת הטופו והפטריות.
במחבת מערבבים את הפפריקה, הסוכר והשום
מקפיצים את הפטריות ברוטב עד שהמרקם שלהן רך.
ממלאים את הבאן במיקרו כוסברה ובתערובת הפטריות והטופו.
מגישים מיד