הצטרפו לבלוג שלנו ותוכלו להנות מכתבות מקצועיות ופרסומים בלעדיים

recipe-placeholder.jpg

במתכון הזה משתמשים ב:

גרגירי תירס אורגני מוקפאים, שעועית ירוקה אורגנית מוקפאת, שמן זית, ביצים אורגניות

  • פרווה
מתכון

אורז וירקות מוקפצים


quantity-ico.svg

כמות

time-ico.svg

זמן הכנה

cooking-time-ico.svg

זמן בישול

מצרכים

  • שמן זית.
  • 2 שיני שום פרוסות דק.
  • 3 גבעולי בצל ירוק.
  • 2 ביצים.
  • ½ חבילת תירס גרעינים.
  • ½ חבילת שעועית ירוקה.
  • 1 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות.
  • ½ פלפל אדום חצוך לקוביות קטנות.
  • ½ פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות.
  • 2 כוסות אורז מבושל.
  • ½ כוס רוטב סויה בהירה.

אופן הכנה

פורסים את את החלק הירוק של הבצל למקלות קצרים ושומרים בצד, פורסים את החלק הלבן של הבצל לפרוסות דקות.
שוברים את הביצים לקערה ומשקשקים.
מבשלים את קוביות הגזר במים רותחים עם מלח עד ריכוך (אין חובה).
במחבת עמוקה (ווק) מחממים שמן לחום גבוה.
מכניסים את החלק הלבן של הבצל הירוק והשום ומערבבים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד קבלת מקושקשת.
מוסיפים את התירס והאפונה ומערבבים עד חימום.
מוסיפים את הגזר והפלפלים ומערבבים עד חימום.
מוסיפים את האורז המבושל ומערבבים עד פיזור מלא ומוסיפים את רוטב הסויה.
מממשיכים לערבב עד שהכל חם ומקשטים עם החלק הירוק של הבצל הירוק.